Cercar en aquest blog

8/02/2016

La venda d’entrades pels recitals ‘Enamora’t de la lírica’ garanteix un nou èxit per aquest esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament de Tivissa

Els propers divendres i dissabte, dies 5 i 6 d'agost, a Tivissa, tindran lloc els dos recitals del concert 'Enamora't de la lírica!', organitzats per l'Ajuntament de Tivissa, en el marc de la tercera edició del projecte cultural "Les Nits a la Baranova".

Concretament, el recital de divendres comptarà amb l'actuació de la soprano Sara Blanch, natural de Darmós, i del baix Antonio Fajardo. I el concert del dia 6 d'agost els artistes seran el baríton Carlos Daza i la soprano Maribel Ortega. Els dos concerts comptaran amb l'acompanyament al piano de Josep Buforn, i la co-direcció artística del professor i reconegut crític d'òpera,  Roger Alier, i la del també crític Jordi Maddaleno.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicat que "el ritme que porta la venda d'entrades demostra que la tercera edició del 'Enamora't de la lírica!' tindrà un altre èxit d'assistència". En concret, Jordi Jardí ha explicat que "davant la gran demanda d'entrades pel recital de divendres, els regidors de l'equip de govern hem decidit alliberar les nostres entrades i les de tots els compromisos institucionals i oficials de l'Ajuntament". Jardí ha afegit que "aquestes entrades es posaran a la venda demà dijous, a les 11 del matí a les oficines municipals". I, pel que fa al recital de dissabte, l'alcalde tivissà ha dit que "encara queden algunes entrades que segurament també s'exhauriran".