Cercar en aquest blog

8/22/2016

Mostra de Cuina de Móra d’Ebre

Una seixantena de cuiners professionals i amateurs van participar el diumenge 21 d'agost de 2016 a la novena edició de la Mostra de Cuina de Móra d'Ebre, un dels actes preliminars de la Festa Major de la capital de la Ribera d'Ebre. L'esdeveniment va aplegar centenars de veïns, que van poder degustar les especialitats presentades a la mostra pels participants, així com una paella i una fideuada cuinades per la Comissió de Festes municipal.

El pregó inaugural va anar a càrrec enguany per Josep Ramon Pasanau, propietari de la Pizzeria Carussos's, el primer establiment de cuina italiana que es va crear a la població i un dels més tradicionals de l'oferta gastronòmica morenca.

L'acte va tindre lloc a la plaça de Baix, on es van habilitar taules i cadires perquè els participants poguessin fer el tast dels plats presentats a la mostra. Cada participant va aportar un total de 25 degustacions, que es van vendre mitjançant tiquets de tres tastos i beguda al preu de tres euros. En compensació per la seua participació, els cuiners van rebre un davantal i dues entrades a la festa de la Nit de Pubilles i Hereus 2016.

L'organització va anar a càrrec de la Comissió de Festes municipal.