Cercar en aquest blog

10/11/2016

El projecte Baix Ebre Avant forma onze persones per conduir activitats fisicoesportives en el medi natural de les Terres de l’Ebre

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, i l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, han lliurat avui els diplomes als alumnes que s'han format en la Qualificació en conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural. L'objectiu d'aquest curs, que han acabat onze de les quinze persones seleccionades, ha estat poder dotar el sector turístic de les Terres de l'Ebre de personal amb coneixements específics del territori per desenvolupar activitats en itineraris de baixa i alta muntanya. La formació ha constat de 400 hores, de les quals 80 ha estat pràctiques no laborals en empreses del sector.

Tot i els potencials turístics que té el Baix Ebre amb els parcs naturals dels Ports i el Delta de l'Ebre encara hi ha una manca de creació de producte turístic articulat i orientat a la demanda, així com de professionals del sector i aquest és un dels dèficits que ha volgut començar a resoldre amb aquesta qualificació impulsada pel projecte Baix Ebre Avant i subvencionada per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, ha desitjat a les persones que han obtingut aquesta preparació que puguin trobar feina en un sector com és el turístic que està en creixement a les Terres de l'Ebre.