Cercar en aquest blog

10/21/2016

Presentació de la nova graellla per a la temporada 2016-2017 de Ràdio Tortosa

L'emissora municipal Ràdio Tortosa ha reunit bona part dels seus col.laboradors en l'acte de presentació de la nova graellla per a la temporada 2016-2017, que s'ha celebrat al Museu de Tortosa. Una programació que continua apostant per la informació de proximitat, la divulgació i l'entreteniment des de la voluntat de servei públic a la ciutat i al territori.

La programació d'aquesta temporada manté l'oferta dels darrers anys amb programes tan veterans, de producció pròpia, com 'La Punta del Diamant' (Núria Mora), 'En Clau Esportiva' (Vicky Maigí), 'Lo Rustifaci i les Pitances' (Àngels Pallarès), Biblioones' (Irene Prades) o 'La Veu de l'Experiència' (Bendi Suárez). També s'emet l'espai 'La Vida Tortosina' (Quimo Panisello).

Una de les novetats que s'incorporarà a la graella en les properes setmanes és un nou espai dedicat al món casteller, 'Tortosa fa pinya' amb la col.laboració de la Colla de Castellers de Tortosa. També continua 'La Migdiada d'Orió', l'espai de literatura i música que des de la temporada passada es pot escoltar per diverses emissores municipals de Catalunya: enguany ja són 12 les que han optat per incorporar-lo a les seves graelles.

Un dels programes que es va entrar a la graella de Ràdio Tortosa la temporada passada i que també continua és 'La Pedra Filosofal' amb el professor Enric Carbó. En l'apartat musical, segueixen programes com 'La Vella Escola' (Jordi Marsal i Joaquim Valls) o 'Cementiri d'Animals' (Xavi Falcó). En defintiva, més d'un centenar d'hores setmanals de producció pròpia, amb una trentena de col.laboradors que la fan possible.

La graella de Ràdio Tortosa es complementa una temporada més amb programes de La Xarxa de Comunicació Local. Enguany s'incorporen com a novetats els programes musicals 'Chelsea Hotel', 'Ruta 66', 'Estrenes' o 'Sound System'; i segueixen 'Cocodril Club' i 'Estudi 3'. En l'àmbit de la divulgació estrenem les càpsules 'Dr. Productes', 'Emocions.Intel.ligència Emocional' i 'Pla Vital'. Una altra de les novetats és 'L'hora del conte'. D'altra banda, una temporada més continuen a la programació de Ràdio Tortosa els programes 'Via Verda', 'A les portes de Troia', 'L'internauta', 'Som Terra' i 'Adolescents.cat' entre d'altres.

En l'àmbit informatiu, l'oferta de Ràdio Tortosa es complementa amb les edicions de matí, migdia i vespre dels Informatius de la Xarxa.

L'emissora municipal Ràdio Tortosa es pot escoltar al 103.3FM o a www.radiotortosa.cat, des d'on també es poden descarregar els podcasts dels programes.