Cercar en aquest blog

11/25/2016

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Física a Móra d'Ebre




Amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat Física, Creu Roja organitza la jornada "Barreres fora", que tindrà lloc a Móra d'Ebre el dissabte 3 de desembre, de 10.00 h a 14.00 h.

Amb motiu del Dia Internacional a les Persones amb Discapacitat Física, Creu Roja organitza la jornada "Barreres fora", que tindrà lloc a Móra d'Ebre el dissabte 3 de desembre, de 10.00 h a 14.00 h.
Es realitzaran activitats diverses per a conscienciar sobre la realitat de les persones amb mobilitat reduïda: gimcana en cadira de rodes, activitats infantils, exhibició de ball, entre d'altres.

Els actes previstos són els següents:
A les 10 h, benvinguda.

A les 10.30 h, al terrat de La Llanterna, actuació del grup de música THE DISGRACES (música pop-rock)

A les 11 h, a la Biblioteca Comarcal, contacontes infantil amb titelles: "L'escola del bosc". Hi haurà també una exposició de contes que fan referència a diferents tipus de discapacitat.

Al terrat de La Llanterna, taller infantil amb Creu Roja Joventut

A les 11 h, gimcana sobre rodes per a adults i joves. Inici a la porta de La Llanterna i acabament a la porta de l'Escola de Música.

De10 h a 12h, a la plaça de la Cultura, circuit de la mobilitat. "Asseu-te en una cadira de rodes i realitza un petit circuit perposar-te a la pell de les persones que necessiten de la cadira per a desplaçar-se".

A les 12 h, a La Llanterna:

- Exhibició de ball en línia per "ENGANXATSAL COUNTRY & LINEDANCE".

-Exhibició de dansa aèria amb tela per ERIN CLARK.

Ales 12.30 h, a La Llanterna Teatre, taula rodona "Barreres fora".

13.30 h, cloenda de la jornada.

Per més informació i inscripcions podeu trucar als matins, al telèfon 977402222.