Cercar en aquest blog

11/25/2016

ELS SERVEIS TERRITORIALS D’ENSENYAMENT HOMENATGEN ELS DOCENTS JUBILATS

Avui ha tingut lloc a la seu dels Serveis Territorials d'Ensenyament l'acte d'homenatge als mestres i professors que s'han jubilat aquest curs passat.

Aquest ha volgut ser un acte de reconeixement i agraïment a tots els i les docents de Terres de l'Ebre que aquest setembre passat ja no es van tornar a incorporar a les aules.

La directora dels Serveis Territorials, Manolita Cid, ha fet elogi de l'esforç, la implicació i la dedicació que els homenatjats han mostrat al llar de la seva vida professional. Cid ha destacat la vocació que sempre han esgrimit els docents del nostre territori, "donant prestigi a l'educació, a l'escola i a la professió, i transmetent no només coneixements, sinó també valors de la màxima importància per al creixement personal i cultural de l'alumnat".

Aquest curs passat van ser 52 els mestres i professors que es van jubilar al nostre territori i als quals la comunitat educativa els ha volgut avui reconèixer la tasca portada a terme al llarg de molts anys dedicats a la docència.

L'acte ha comptat amb l'actuació dels alumnes de l'Institut Joaquín Bau, que amb música i dansa han volgut sumar-se a aquest agraïment.