Cercar en aquest blog

12/01/2016

III Ultra Trail Estels del Sud al Massís dels Ports

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, juntament amb Jordi Pallarès, el director general de KeboEvents; Cinta Espuny, representant territorial de l'Esport a les Terres de l'Ebre, i Ismael Monsonis Estels del Sud, han presentat aquest matí la III Ultra Trail Estels del Sud, que recorrerà una ruta circular pel Massís dels Ports.

 

La ruta dels Estels del Sud, creada fa 10 anys, compta amb els refugis de Caro, Paüls, Arnes, Beseit i Font Ferrera com a punts de referència. En les primeres edicions de la prova hi van participar un total de 230 inscrits (2015) i 548 inscrits (2016), respectivament, en els seus dos formats de Ultra i HalfTrail.

 

L'objectiu dels organitzadors enguany és consolidar aquesta prova, si bé en només tres anys la participació és magnífica. De fet, el delegat del Govern destacava "l'impacte esportiu de la prova que permet donar a conèixer les potencialitats naturals, i també implicació ciutadana, de les Terres de l'Ebre, que se suma a un impacte econòmic durant el cap de setmana de la prova però, també durant tot l'any a la zona del massís dels Ports"

 

En aquesta edició 2017 de l'Ultra Trail Estels del Sud, Arnes tornarà a ser el centre neuràlgic de la prova on s'ubicaran la sortida i l'arribada de la mateixa. El recorregut es manté invariable atès la bona acollida que van tenir els canvis introduïts en l'edició del 2016. De la mateixa manera, se celebraran també la Half Trail que tornarà a sortir i a arribar a Arnes i la Mitja Marató de Muntanya que compartirà punt de sortida i acabarà a Beseit.

 

La prova es disputarà els dies 5, 6 i 7 de maig de 2017 i compta amb el suport del Govern de la Generalitat, del Govern d'Aragó i dels ajuntaments d'Arnes, Tortosa, Roquetes, Alfara de Carles, Paüls, Horta de Sant Joan, La Sénia i Beseit.