Cercar en aquest blog

2/14/2017

CARNAVAL DE FERRERIES / DIJOUS LLARDER / ENTERRAMENT DE LA SARDINA 2017 A TORTOSA

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del Carnaval de Ferreries 2017, associat a les celebracions del Dijous Llarder a l'ermita de Mig Camí i a l'Enterrament de la Sardina del barri de Santa Clara. La presentació ha comptat amb la presència del primer tinent d'alcalde i regidor del barri de Ferreries, Josep Monclús,la regidora del barri de Santa Clara, Ana Algueró, i els presidents de les AAVV de Veïns de Ferreries-Sant Vicent i Santa Clara, Joan Carles Bonfill i Manolo Cardona, així com del regidor de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, Domingo Tomàs.
El proper dijous 23 de febrer, a partir de les 17.00 hores, tindrà lloc a l'ermita de Mig Camí la celebració del Dijous Llarder, organitzada per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Tortosa, que donarà el tret de sortida a la programació festiva, que continuarà amb la Rua del Carnaval de Ferreries el dissabte 25 de febrer. La Rua tindrà sortida des de la plaça Francesc Macià i comptarà amb el concurs de comparses i la xocolatada infantil. Els premis es distribueixen en millor comparsa adults, millor comparsa infantil, millor disfressa infantil nen-nena, 1a i 2a millor disfressa parella, i millor disfressa de nadó nen-nena. El Carnaval es complementarà amb el Ball de Disfresses que tindrà lloc al Casal de Gent Gran de Ferreries-Sant Vicent la tarda del dimarts 28 de febrer.
Per altra banda, l'Enterrament de la Sardina se celebrarà, com és tradicional, al Calvari del barri de Santa Clara, també la tarda del mateix dimarts 28 de febrer.