Cercar en aquest blog

3/13/2017

Desenvolupament del Projecte de “Promoció i Divulgació d’activitats econòmiques vinculades al territori”

El passat dissabte, 4 de març, va tenir lloc la primera sessió del Projecte, amb la presentació dels vins del Celler Frisach de Corbera d'Ebre. Les quaranta places previstes es van exhaurir ràpidament, entre veïns del poble i de la comarca. En les properes convocatòries ampliarem la capacitat. 

El President, en Jaume Pallissé, va presentar als presents el Projecte i al convidat Francesc Ferré, titular del Celler Frisach. En Francesc ens va delectar, no solament amb els seus cinc vins presentats si no amb les explicacions dels trets diferencials, sistemes d'elaboració i qualitats de cadascun d'ells. Cada vi es va acompanyar amb unes delicioses i adients tapes preparades i servides pel Bar-Restaurant "La Societat", en un maridatge molt ben aconseguit. 

Després, els presents van tenir l'oportunitat de contactar personalment amb en Francesc, a qui varen fer comandes directament. Ens complau destacar que tant els assistents com el convidat van declarar-se molt satisfets amb l'experiència. Les dues properes cites, 1 d'abril i 6 de maig, son també de presentació de cellers (Celler Xavier Clúa de Vilalba dels Arcs i Celler Cedó-Anguera de La Serra d'Almos); pel mes de juny tenim prevista la presentació d'una empresa de serveis turístics amb seu a la Ribera. 

La Societat Obrera de Tivissa continuarà amb aquest Projecte que, com vàrem fixar en la presentació, te com a finalitat principal el recolzament i difusió d'activitats desenvolupades al territori.