Cercar en aquest blog

4/01/2017

Inaugurada aquest migdia la primera edició de ‘Fira Actiu Natura’ de Móra la Nova

El president de Patronat de Turisme, Martí Carnicer, ha inaugurat aquest migdia la primera edició de Fira Actiu Natura, un nou certamen firal organitzat per l'Ajuntament de Móra la Nova, que es podrà visitar encara aquesta tarda i demà al matí,  al recinte firal de la població. Carnicer ha donat tot el seu suport al nou certamen valorant que s'ha fet una aposta per un sector de futur com és el turisme que "no és sols de costa", ha dit, sinó que cada territori ha de trobar en el món del turisme allò que el fa atractiu, allò que li servirà per atraure els  turistes, ha apuntat. L'alcalde, Francesc Xavier Moliné, i el regidor de Turisme, Jordi López, han recordat que el nou certamen naix per a diversificar i ampliar el calendari firal de la població i per a potenciar el sector turístic com un important actiu econòmic.

Fira Actiu Natura compta amb una vintena d'expositors, majoritàriament d'empreses i institucions públiques, que ofereixen les seves activitats de lleure actiu en espais naturals i lligats als recursos turístics i patrimonials de les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Priorat. També s'hi podran trobar al llarg dels dos dies diverses activitats complementàries, com ara rutes amb segway i amb bicicleta, visites comentades al nucli antic de la població que acabaran amb un tast de productes locals, passejades per la vora del riu per a conèixer la flora i fauna, un rocòdrom infantil... El certamen ha escollit enguany com a ajuntament convidat, Benifallet, per l'oferta d'activitats turístiques que ofereix.

L'accés a la fira és totalment gratuït. L'horari és de les 10.00 a les 14.00 hores, els matins de dissabte i de diumenge i de les 16.30 a les 20.30 aquest dissabte a la tarda.