Cercar en aquest blog

6/15/2017

Jabil accelera la innovació per a les grans marques a Europa amb la inauguració del centre Blue Sky a Espanya

Jabil, Inc. ha anunciat avui la inauguració del seu centre d'innovació Blue Sky a l'Aldea (Baix Ebre), ubicat estratègicament al costat de la seva planta de fabricació de Tortosa (Tarragona) per donar suport a tots els clients d'envasament avançat de tot el continent.

 

Aquest centre de Jabil de 5 600 m2, segon de la seva classe en el món i únic a Europa, - el primer, el Blue Sky de San José (Califòrnia, EUA), es va inaugurar a l'abril de 2015- pretén instaurar la innovació competitiva entre els seus clients ajudant-los a comprimir els cicles de vida dels productes, respondre més de pressa a les demandes canviants del mercat i reduir els riscos i costos associats amb el disseny, el subministrament i la fabricació. Gràcies també a una recent ampliació de la seva planta de producció, preveiem que Blue Sky Tortosa donarà feina indirecta a més de 400 persones de la zona i suposarà la creació de 80 llocs de treball totalment nous quan estigui funcionant a ple rendiment.

 

«En aquesta era digital tan competitiva, els clients de Jabil es veuen atrapats en una cursa diària per inventar, innovar, millorar, prototipar i produir més de pressa que mai noves experiències de producte», declara Erich Hoch, director general de Jabil Packaging Solutions- «Amb la inauguració del nostre nou centre Blue Sky de Tortosa, els clients tindran a l'abast de la mà tecnologies i coneixements potents per fomentar canvis de paradigma en les seves línies de producte. És innovació a velocitat digital».

 

L'exclusiva gamma de tecnologies punta, automatització, analítica i competències del centre inaugurat a Tortosa s'adreça als clients europeus que han de desenvolupar envasos avançats per als segments de mercat del béns de consum envasats, l'alimentació i les begudes, la salut del consumidor i l'industrial/professional. Entre els recursos de disseny i fabricació propis de l'era digital que ofereix el centre, hi trobem:

 

·          La primera i única Torre de Control Jabil d'Europa, que dirigirà un servei de primera categoria internacional per ajudar els clients en les decisions sobre la Cadena de Subministrament Digital Intel·ligent.

·          Una zona d'assaigs per al desenvolupament de prototips, juntament amb instal·lacions de prototips digitals i impressió 3D, que escurcen a la meitat el temps de comercialització en el llançaments de productes nous.

·          Equips d'emmotllament per injecció de tecnologia punta i alta capacitat.

·          Un laboratori d'avantguarda per al desenvolupament de projectes i per al disseny i la construcció de motlles.

·          El Centre d'Estudis de Tecnologia de Plàstics de Jabil i cursos de formació avançada en plàstics.

·          Un Centre de Participació de Clients equipat amb showroom i experiència de projecció per a mostrar les tendències d'envasament i les tecnologies d'envasament intel·ligent.

·          1 600 m2 addicionals per a un centre de producció de motlles i matrius

·          Un Aparador de Tecnologia i Capacitats de Jabil

 

«Jabil Blue Sky Tortosa reflecteix el valor de tot Jabil i el seu compromís per aportar una innovació realment canviant per als nostres clients; tot sota un mateix sostre en dos centres igual d'exclusius i valuosos a les costes nord-americana i europea —afegeix Hoch–. Els nostres centres Blue Sky són portes a la innovació més trencadora per als nostres clients. Amb més de 1 600 capacitats, les oportunitats són infinites! ».

 

Cites de suport:

 

·        Francis Erard, Vicepresident de R+D, Coopervision - «La inversió de Jabil Packaging Solutions en el centre d'innovació Blue Sky de Tortosa és una gran notícia per a Coopervision. Poder disposar d'un centre d'aquesta envergadura dedicat a la innovació i el desenvolupament accelerarà els nostres temps de comercialització».

 

·        Montse Ayuso, Group Manager Packaging Materials Procurement, Nestlé - «Ens plau que Jabil Packaging Solutions inverteixi en la regió amb un centre d'innovació que impulsarà el desenvolupament d'envasos creatius per a la nostra empresa».

 

·       Ignacio Ponce, SB Procurement Meals MEU - «La innovació és un requisit fonamental en una època com l'actual, en què les tendències i els canvis del mercat també fan canviar el nostre negoci. És fantàstic tenir un centre d'aquesta qualitat i nivell a la nostra regió per donar suport als nostres esforços de desenvolupament d'envasos».