Cercar en aquest blog

8/03/2017

MÉS DE 100 JOVES S’HAN FORMAT AQUEST ESTIU AMB LA XARXA MONTSIÀ JOVE

Cada cop més els joves del nostre territori aprofiten els mesos d'estiu per adquirir nous coneixements i així ampliar el seu nivell formatiu. En aquest sentit, la Xarxa Montsià Jove, integrada per tots els Punts d'Informació Juvenil i l'Oficina Jove del Montsià, dona resposta a aquesta realitat i presenta una variada oferta formativa que s'ha convertit en referent al Montsià. Són molts els joves que s'adrecen als Serveis Comarcals de Joventut per aprofitar-la, fet que els converteix en un referent en el moment de cercar cursos i formacions interessants al territori.


Aquest estiu l'oferta ha estat molt variada, des de cursos d'educació en el lleure, en concret un de premonitoratge i dos de monitors, a un curs d'iniciació als drons i un altre sobre l'art urbà dels grafits. Aquests dos últims, han suposat una novetat, ja que ha estat el primer any que s'han programat i han obtingut un èxit rotund. En total s'han format 121 joves.


El curs de grafits va ser impartit per Lily Brik, artista grafitera coneguda arreu del país i d'Europa. Durant una setmana els joves no tan sols van conèixer a l'artista sinó a la persona que hi ha al darrera. El talent d'aquesta jove com de la resta dels participants al curs es pot visualitzar ja al Montsià, concretament a Amposta al davant del centre educatiu de Tecnificació Esportiva.


D'altra banda, el curs de drons ha estat una altra novetat, per donar resposta a la necessitat emergent de saber, conèixer i posar en pràctica el funcionament d'aquests aparells.


Per tant, es reafirma que la Xarxa Montsià Jove esdevé un referent per al col·lectiu de joves tant de la comarca com de les rodalies i així es tradueix en el nombre de cursos que s'organitzen al llarg de l'any i el nombre d'inscripcions, emplenant la capacitat màxima de totes les formacions.