Cercar en aquest blog

2/10/2020

Reunió de la Taula Tècnica de valoració del temporal Glòria a les Terres de l'Ebre

 

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca demà dimarts, 11 de febrer de 2020, la Taula Tècnica de valoració del temporal Glòria a les Terres de l'Ebre.

 

A la reunió hi assistiran representants de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre, la Comunitat de Regants-Sindicat Agrícola de l'Ebre, UP, JARC, La Càmara i  Arrossaires del Delta. Aquesta taula servirà per quantificar de manera més exhaustiva els danys i explicar les línies d'ajuts incloses en els 11 milions d'euros del fons de contingència que va aprovar ahir el Govern per donar una primera resposta a les zones agrícoles afectades pel temporal. A la tarda, la Taula es reunirà amb pescadors i aqüicultors.

 

Aquesta és la tercera Taula Tècnica de valoració de danys que es reuneix, la setmana passada es va reunir la de la Baixa Tordera i demà també es reunirà la de Girona.

 

El director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a les Terres de l'Ebre, Ferran Grau, atendrà els mitjans de comunicació. Es podran prendre imatges al final de la reunió.