Cercar en aquest blog

9/19/2007

UNA CADENA DE TELEVISIÓ ALEMANYA VISITA LES TERRES DE L’EBRE I LA COSTA DAURADA

Un equip de la televisió alemanya Hessischer Runfunk TV visita aquests dies les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada per tal d’enregistrar imatges per un programa que estan elaborant amb motiu del paper de Catalunya com a país convidat a la Fira del Llibre de Frankfurt. Els protagonistes d’aquesta visita són els dolços que s’elaboren a la demarcació.

Aquesta setmana un equip de la televisió alemanya, Hessischer Runkunk TV, que pertany al grup del primer canal de televisió alemany ARD, ha visitat les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada per tal de conèixer de ben a prop com s’elaboren diversos dolços.

Durant aquesta estada s’han enregistrat imatges per un reportatge que estan elaborant amb motiu de la Fira del llibre de Frankfurt i que s’emetrà al programa de viatges “Nix wie raus”, que té un percentatge d’audiència del 10% a tota la República.

L’equip de periodistes alemanys ha visitat les Terres de l’Ebre, on han realitzat filmacions de la ruta literària d’Artur Bladé i Desumvilla a Benissanet i la producció dels tradicionals pastissets de Benissanet, a més de degustar plats tradicionals de la cuina de les Terres de l’Ebre, com per exemple, la clotxa. També han anat a veure el procés l’elaboració del “Menjablanc”, les postres típiques de Reus i han gravat imatges d’una pastisseria de Calafell. Per acabar la seva ruta han visitat la Tarragona romana i medieval on han obtingut imatges dels processos d’elaboració de diversos pastissos i gelats de diversos establiments de la ciutat.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha donat suport a Turisme de Catalunya en la preparació del programa de visites a les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada. Han col·laborat amb el Patronat el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els Patronats Municipals de Turisme de Reus, Tarragona i Calafell.