Cercar en aquest blog

6/18/2010

Móra d’Ebre organitza una fira dedicada als populara joguets Click de Playmobil

Els propers 26 i 27 de juny, als locals de La Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre, es celebra la segona edició d'Un SomRIUre de Clicks, una exposició de juguets clicks de Playmobil amb diversitat de diorames.L'exposició està organitzada per l'associació Somosclicks i l'Associació Juvenil Baronia d'Entença, de Móra d'Ebre.
Els assistents a la mostra podran trobar una varietat de maquetes en les que es recrearan petits mons en miniatura. Els pirates, els indis i els vaquers o la recreació de la pel·lícula Gladiator són alguns dels temes que s'exposaran en aquesta edició d'Un SomRIUre de Clicks.

Durant el transcurs d'aquesta activitat, s'organitzaran una sèrie d'activitats dirigides específicament al públic infantil. Els més petits tindran l'oportunitat d'optar a diferents premis mitjançant la participació en varietat de jocs. Així, es proposarà a la canalla a buscar clicks en els diferents diorames així com a participar en un concurs fotogràfic. L'organització també oferirà la possibilitat de disfrutar pintant i acolorint dibuixos de diferents clicks.

Aquesta activitat s'emmarca en la programació que tira endavant durant l'any l'associació Baronia d'Entença. Entre aquestes iniciatives destaca també el Consurs d'Scrablle de les Terres de l'Ebre, celebrat aquest mes de juny en el marc de la Fira del Llibre Ebrenc, o les jornades anuals de Jocs de Rol, que apleguen desenes d'aficionats.