Cercar en aquest blog

5/17/2016

7 centres educatius participen en una nova edició de la Diada Poliesportiva del Montsià

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, amb la directora territorial d'Ensenyament, Manuela Cid, la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny, i el president del Consell Esportiu del Montsià, Joan Salvador Balagué, participen en l'acte inaugural de la Diada Poliesportiva de centres educatius del Montsià, que tindrà lloc el proper dijous 19 de maig.

En aquesta edició, la Diada, que s'inicia a les 09.30h al Parc dels Xiribecs d'Amposta, compta amb la participació de 7 centres escolars del Montsià, representants per més de 230 alumnes de 6è de primària i 1r d'ESO.

Els alumnes aniran realitzant rotacions per les estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles o el salt a la corda i, d'altres poliesportius com natació, esgrima, minibàsquet, minihandbol, tir,... per finalitzar amb una coreografia conjunta.

Aquesta Diada està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià, amb el suport i l'impuls dels Serveis Territorials d'Ensenyament i de la Representació Territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre; a més de la col·laboració de l'Ajuntament d'Amposta, del Grau Universitari de CAFE EUSES URV-Campus TE, dels cicles formatius de CAFE i de CAFEM de l'Institut de Tecnificació d'Amposta, de la Federació Catalana de Pentatló Modern i de diverses entitats esportives d'Amposta.