Cercar en aquest blog

4/22/2024

Una pastisseria de Flix guanya el premi al millor pastís de formatge de Catalunya

La Ribera d'Ebre està d'enhorabona amb el guardó que ha rebut aquest dissabte, 20 d'abril, Pau Carranza de la pastisseria Larrosa de Flix. Carranza ha estat el guanyador de la segona edició del premi Millor Pastís de Formatge Català 2024 en la 16a fira Lactium de Vic (Osona), a la qual s'hi ha presentat 23 pastissos de tot Catalunya. El millor pastís de formatge s'elabora a la Ribera d'Ebre i amb producte comarcal, ja que Pau Carranza incorpora com a ingredient principal el formatge d'ovella de pasta tova de Serra del Tormo de la Torre de l'Espanyol, al capdavant del qual hi ha Julio Manero. El pastisser flixanco optava per primera vegada a aquest premi, on en aquesta segona edició han augmentat el nombre d'inscrits i també la qualitat dels pastissos presentats. El de la pastisseria Larrosa va resultar mereixedor del premi de manera destacada sent el més ben valorat pel jurat, que el van triar per unanimitat i en van destacar "la tècnica, la perfecció del daurat i la cremositat". El tall ha sortit "preciós", i gustativament tenia "una presència molt delicada i equilibrada, de formatge de pasta tova".