Cercar en aquest blog

5/24/2016

Dimecres emissió del documental ‘Història d’un monument' sobre la visita de Franco a Tortosa

Canal Terres de l'Ebre presenta aquest dimecres a les 20h i en exclusiva 'Història d'un monument', el documental original de la visita de Franco a Tortosa per fer la inauguració del monument franquista. Un document inèdit amb imatges exclusives d'aquell dia recuperades gràcies al fons audiovisual de Mariano Jover. Una peça audiovisual mai emesa a televisió, on es podrà veure la societat ebrenca de fa 50 anys i el seu context històric.

Després de l'emissió del documental es farà una taula rodona amb experts analitzant el contingut de les imatges i el seu context històric. A més, si alguna persona està interessada en assistir de públic a l'emissió en directe del documental i al debat posterior, ho pot fer trucant al telèfon del Canal Terres de l'Ebre, 977 44 36 99 i reservar la seva plaça.
 
L'emissió del documental 'Història d'un monument' aquest dimecres a les 20h pel Canal Terres de l'Ebre ha estat possible gràcies a l'Associació per a la Universalització de les Comunicacions i Arxiu de la Memòria Gràfica a les Terres de l'Ebre.