Cercar en aquest blog

5/10/2016

DIUMENGE 5 DE JUNY JORNADA D'ANELLAMENT D'AUS I VISITA GUIADA A LA RESERVA NATURAL DE SEBES – FLIX

El diumenge 5 de juny el Grup de Natura Freixe organitza, dintre de la Setmana de la Natura, una Jornada d'anellament científic on un expert ornitòleg ens explicarà les principals característiques dels ocells, veurem la metodologia de captura i presa de dades a camp i la importància d'aquest tipus d'estudis. 

Aquesta activitat es realitzarà a la Reserva Natural de Sebes on hi ha una de les estacions d'anellament més antigues de Catalunya. Durant l'activitat també es visitarà la reserva de la mà d'un dels guies de l'espai natural.

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d'entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a 
Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa".

Tindrà lloc entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 i promourà l'organització d'activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

La setmana de la natura implica a tothom, perquè tots podem actuar per la natura. Durant la setmana hi haurà activitats per als més joves i fins als més grans. Comptarà amb més de 200 activitats de la mà de més de 150 entitats ambientals i organitzacions a tot Catalunya!

10 dies plens d'activitats per gaudir de la natura en el seu sentit més ampli. Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp...