Cercar en aquest blog

5/09/2016

L'Ajuntament d'Amposta aconsegueix que la Fundació la Pedrera cedisca de forma gratuïta l'antic esplai Sant Jordi per a usos socials

L'Ajuntament ha aconseguit que la Fundació la Pedrera cedeixi, de forma gratuïta, l'antic esplai Sant Jordi. Aquests baixos, ubicats al principi de l'Avinguda de Catalunya, s'utilitzarà per a usos socials. De moment, s'hi han instal·lat la Federació de Salut Mental de Catalunya, l'entitat d'Ajut per l'hiperactivitat i déficit d'atenció de les Terres de l'Ebre (AHIDA) i la Fundació Privada Gentis, entitats amb les que ja s'ha signat el conveni de cessió de l'espai. Totes tres, durant l'acte de signatura, van agrair la possibilitat de disposar d'aquest espai, que no només dignifica la seva tasca, sinó que la fa visible al conjunt de la ciutat.  

"Gràcies a aquesta gestió, tres entitats que treballen pel nostre municipi, podran utilitzar l'espai sense cap tipus de cost", explica l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, tot afegint: "l'anterior conveni preveia un pagament de 6.000 euros anuals i les gestions fetes per l'equip de govern han aconseguit que sigui gratuït, perquè entitats sense ànim de lucre que treballen intensament i arriben allí on no pot arribar l'Ajuntament puguin desenvolupar la seva tasca de forma correcta". Per exemple, "la gestió que fa la Fundació Gentis dels 1,2 milions d'euros de Fons Europeu que fan possible que 40 famílies d'Amposta tinguin els seus joves formant-se.

Durant les properes setmanes se signarà el conveni de cessió de l'espai amb l'Associació de Voluntaris d'Amposta.