Cercar en aquest blog

5/06/2016

L’Ajuntament de Tortosa, amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, impulsa dos menjadors infantils per als períodes de vacances escolars

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el director de l'Àrea de Negoci de CaixaBank a les Terres de l'Ebre, Enric Dalmau, en representació de l'Obra Social "la Caixa", han signat avui un conveni per afavorir el desenvolupament del projecte de dos menjadors infantils a la ciutat per als períodes de vacances escolars.

Els dos menjadors es faran a les escoles de la Mercè i de Ferreries i acolliran 145 infants durant el mes de juliol procedents dels diferents campus d'estiu que es fan al municipi, en el marc del programa socioeducatiu 6/16, adreçat a infants i joves d'entre 6 i 16 anys i les seves famílies en situació de dificultat econòmica. Durant el mes d'agost, al voltant de 70 xiquets i xiquetes podran gaudir d'un àpat i dues hores d'activitats complementàries a les esmentades escoles. Al desembre, durant les setmanes en què no hi ha període lectiu, hi haurà servei de menjador i activitats per a un total de 145 infants.

El cost d'aquests menjadors és de 35.000 euros, dels quals 23.000 seran assumits per l'Ajuntament de Tortosa, 8.000 per l'Obra Social "la Caixa", i 4.000 per la Generalitat.