Cercar en aquest blog

9/26/2016

122 atletes participen en la XVII Milla Urbana Vila de Móra la Nova

Un total de 122 atletes van participar aquest diumenge, 25 de setembre, en la XVII Milla Urbana Vila de Móra la Nova,  organitzada pel Club Multisports de Tivissa i patrocinada per l'Ajuntament de Móra la Nova. Els atletes, provinents d'arreu de les comarques de l'Ebre i del Camp de Tarragona, van poder participar en 9 categories diferents, des dels més petits, Patufets, fins als veterans. Una vegada més, segons el regidor d'Esports, Jordi López, "la milla de Móra la Nova ha sigut el pol d'atracció per als amants de l'atletisme de les comarques veïnes. Una acollida que any rere any consolida la prova dins del calendari atlètic en l'àmbit territorial".

Pel que fa als premis, es va lliurar un trofeu als tres primers classificats de cada cursa, així com als tres primers guanyadors locals de cada categoria. A més, en les categories Sènior i Veterans els tres primers llocs, tant femení com masculí, es van emportar  premis en metàl·lic que oscil·laven entre els 25 i els 70 euros. Tots els participants van rebre com a obsequi una samarreta tècnica.