Cercar en aquest blog

9/18/2016

Les Terres de l'Ebre obtenen una collita de set pòdiums al Campionat de Catalunya de Llagut celebrat a Deltebre

Els clubs de rem de les Terres dem l'Ebre van tancar la seua participació al Campionat de Catalunya de Llagut 2016, celebrat el cap de setmana del 17 i 18 de setembre a Deltebre, amb set pòdiums. Les sis tripulacions del Club Nàutic de Flix van tornar cap a casa amb els campionats de Catalunya en les categories de cadets masculina i femenina. A més, van obtindre el subcampionat de Catalunya de la categoria sènior masculí i la tercera posició de la categoria infantil. En sènior femení (6è) i en veterans masculí (7è) els flixancos van quedar lluny de les posicions de pòdium. Amb aquests resultats, el Nàutic de Flix va demostrar de nou que és el club ebrenc amb millor forma de la competició de llagut.

El Club Nàutic de Mòra d'Ebre, amb quatre tripulacions al campionat, va assolir dos bronzes (categories juvenil i cadet) i dos quartes posicions (cadet femení i infantils). 

Finalment, el club organitzador del campionat, l'Associació Esportiva Xino-Xano de Deltebre, va obtindre una meritòria tercera posició en la categoria veterà femení, que li va valdre la medalla de bronze. En la categoria sènior masculí, els deltebrencs van acabar en sexta posició.

El Campionat de Catalunya de Llagut es va disputar durant dos jornades en aigües del riu Ebre, sota l'organització de la Federació Catalana de Rem i l'Associació Esportiva Xino-Xano de Deltebre, amb la participació d'un total de 54 tripulacions de 15 clubs de rem d'arreu de Catalunya, dividides en 9 categories, des d'infantil a veterans.

El campionat va aplegar durant dos jornades a les instal·lacions nàutiques de Deltebre prop de 600 remadors i timoners de les poblacions d'Arenys de Mar, Badalona, Blanes, Cambrils, Deltebre, Empuriabrava, Flix, Lloret de Mar, Móra d'Ebre i Torredembarra.

Amb aquesta competició, la Federació Catalana de Rem dóna per tancada la temporada de llagut 2016, la qual es va iniciar el mes de juny amb la celebració de la Lliga Catalana de Llagut, amb un total de set regates i amb la participació dels tres clubs ebrencs. Responsables del Xino-Xano es van mostrar satisfets per l'èxit organitzatiu del campionat i per l'esportivitat que va regnar entre els clubs participants. Ara, l'entitat deltebrenca es prendrà unes setmanes de vacances i a l'octubre és previst que es comenci a treballar en la preparació de la propera temporada de llagut.

Foto: Les veteranes del Xino-Xano de Deltebre, gaudint del bronze obtingut al Campionat de Catalunya.