Cercar en aquest blog

12/07/2016

El Consell Comarcal de la Terra Alta clou el Pla de foment de l'ocupació de la Diputació de Tarragona 2016

La Diputació de Tarragona, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Terra Alta, ha desenvolupat entre els mesos de juny i desembre de 2016 un Pla de foment de l'ocupació, amb la contractació de 5 treballadors. En aquesta edició del Pla s'han realitzat treballs en els municipis de Caseres, Corbera d'Ebre, Gandesa, la Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs, així com al traçat de la Via Verda de la Terra Alta.

Les actuacions que s'han desenvolupat corresponen en la seva gran majoria a treballs de construcció, encara que també s'han executat intervencions forestals en municipis com ara Vilalba dels Arcs, on s'han realitzat treballs de neteja de la massa forestal del Calvari, i a Corbera d'Ebre, on s'ha intervingut a la zona d'esbarjo de Santa Madrona, el Poble Vell o el voltant del camp de futbol municipal.

Al municipi de Gandesa s'ha realitzat una intervenció d'urbanització d'un carrer del municipi, a Caseres s'han fet treballs d'accessibilitat al poblat ibèric de la Gessera,  a la Pobla de Massaluca s'ha arranjat un dels carrer del municipi i a Prat de Comte s'ha finalitzat la construcció d'un marge de pedra seca.

També s'han executat altres treballs, com ara la poda dels arbres de Caseres o la neteja de la senda que comunica la estació de tren amb el càmping Port Massaluca, en aquest municipi.

Els treballs realitzats a la Via Verda de la Terra Alta corresponen a tasques de manteniment,  adequació de les àrees de descans, miradors... i neteja de la massa vegetal de les voreres  al llarg de tot el recorregut.

El Pla d'ocupació ha finalitzat avui a la seu del Consell Comarcal,  amb una jornada tècnica i l'acte de cloenda, amb l'assistència de Joan Josep Malràs, diputat delegat de Recursos Humans i Politiques Actives d'Ocupació de la Diputació de Tarragona, i  Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta.