Cercar en aquest blog

12/15/2016

El Consell comarcal del Baix Ebre anima els escolars a adoptar hàbits de menjar saludables

Els alumnes de l'escola de Remolins de Tortosa han participat aquest matí en la campanya 'Esmorzars saludables', l'objectiu principal de la qual és inculcar en l'alumnat de centres amb necessitats educatives especials la importància d'adoptar hàbits de menjar saludables.

Aquesta iniciativa es finança amb els diners que s'obtenen dels Esmorzars saludables i solidaris que es programen en la Jornada de l'Adolescència de les Terres de l'Ebre de la comissió organitzadora de la qual en forma part el Consell Comarcal del Baix Ebre, entre d'altres institucions i entitats. El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i la consellera comarcal d'Ensenyament, Teresa Forés, han estat participat avui en aquesta campanya.

Aquesta iniciativa també implica la integració de a l'alumnat del Cicle Formatiu de Cuina del CEE Sant Jordi, de l'EMD Jesús, que participa activament, ja que són els encarregats de servir els esmorzars de fruita fresca i galetes, que elaboren ells mateixos al centre educatiu.