Cercar en aquest blog

12/20/2016

L'agenda de Nadal arrenca amb un acte solidari

Riba-roja va donar el tret de sortida aquest cap de setmana al programa d'activitats organitzades amb motiu de les festes de Nadal. El primer acte va tenir lloc dissabte amb el Nadal Solidari, una representació teatral en què les entrades es van intercanviar per aliments que es faran arribar a la Creu Roja de Móra la Nova i a Càritas Parroquial.

L'obra seleccionada va ser "La extraña pareja", i els encarregats de portar-la a escena, el grup de teatre de l'Orfeó Reusenc. Una proposta molt divertida que va fer les delícies del públic.

La donació d'aliments s'allarga durant totes les festes

La cita va aplegar un bon nombre de riba-rojans i riba-rojanes solidaris que es van apropar a la Societat amb arròs, pasta, llet, llegums, aliments infantils, oli, sal o sucre. En aquest sentit, la regidora de Benestar Social, Montserrat Arbonés, ha agraït molt especialment "la col·laboració de tots els veïns". Així mateix, tenint en compte aquelles persones que no van poder assistir a l'espectacle però volen contribuir a la causa, ha recordat que "durant les festes es poden continuar aportant aliments, que es poden deixar a l'Ajuntament". Després de les festes es farà el recompte total d'aliments donats.

Activitats de Nadal a Riba-roja d'Ebre

El municipi ha preparat, com és habitual en aquesta època, un programa pensat especialment per a la canalla, però sense oblidar els més grans, amb tres dies de Parc de Nadal, tallers de manualitats, ludoteca o videojocs.

També hi ha lloc pels actes més tradicionals, com l'arribada del Pare Noel, el Tronc de Nadal, la visita dels Patges Reials i l'Home dels Nassos o l'esperada cavalcada dels Reis Mags.

Finalment, s'ha organitzat un concert a càrrec de la Banda de Música de Benissanet, titelles amb la companyia L'invisible i la revetlla de Cap d'Any, per donar la benvinguda al 2017 amb l'orquestra Flash.