El grup d'estudiants han vistat cellers de diverses denominacions d'origen |
Integren la promoció dinou universitaris de tercer cicle, procedents de vuit nacionalitats: Alemanya, Gran Bretanya, Austràlia, Bèlgica, Bulgària, França, Grècia i Mèxic. Durant una setmana, visiten onze cellers de diverses denominacions d'origen. De la DO Penedès i el CR Cava: Miguel Torres, Recaredo, Segura Viudas, Agustí Torelló Mata i Sumarroca. De la DO Costers del Segre: L'Olivera Cooperativa. De la DO Conca de Barberà: Celler Carles Andreu. I de la DOQ Priorat: Mas d'en Gil, Cims de Porrera, Celler Álvarez-Durant i Clos Mogador. Han conegut, de primera mà, les estratègies de comercialització i posicionament en el mercat que els directius i tècnics dels cellers i denominacions d'origen els han exposat, i també n'han degustat els excel·lents productes de cadascuna.