Cercar en aquest blog

2/15/2017

La consellera Borràs presidirà demà a Tortosa la sessió de constitució de la Comissió de mediació en l'àmbit de l'habitatge de les Terres de l'Ebre

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, presidirà demà a la tarda a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a Tortosa l'acte de constitució de la Comissió d'Habitatge i Assistència per a Situacions d'Emergència social (CHASE) d'aquesta demarcació.

 

Aquestes comissions han de permetre la mediació entre famílies amb sobreendeutament i entitats financeres. Estaran formades per representants del Govern, les entitats socials, advocats, ajuntaments i entitats financeres, que analitzaran els casos de sobre-endeutament i elaboraran plans integrals per solucionar-los. En total es crearan 8 comissions: Barcelona comarques, Barcelona ciutat, Catalunya Central, Tarragona, Girona, Lleida, Catalunya Central i Terres de l'Ebre.

 

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges de la constitució de la CHASE a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre a les 16h30. La consellera Borràs oferirà una atenció als mitjans just abans, a les 16h15.

 

Aquest acte s'emmarca en el procés de desplegament de les eines i recursos a l'abast del món local previstos a la nova Llei 4/2016 de mesures de protecció del dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial. El mateix dijous al matí, la consellera Borràs inaugura a Tarragona una sessió de formació d'aquestes eines per a tècnics, responsables i electes del món local que ja compta amb més de 130 inscrits.