Cercar en aquest blog

2/24/2017

L'ACA impulsa un web on s'aglutinen totes les activitats per al Dia Mundial de l'Aigua organitzades per administracions i entitats

 

Web
Apartat del web on pots comparar la teva petjada hídrica amb la de diversos països
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha activitat un web, sota el nom de l'Agenda de l'Aigua, que s'erigeix com un espai per aglutinar i donar a conèixer totes les activitats que es duguin a terme a Catalunya amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua. Aquesta iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona (la Fàbrica del Sol), l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, pretén, a més d'informar de les activitats que es duguin a terme en el territori el 22 de març, posar a disposició de la ciutadania i de les administracions tota una sèrie de recursos i materials destinats a sensibilitzar sobre la importància de l'aigua i del bon ús d'aquest recurs.

 

El teu consum real d'aigua

 
Aquest portal disposa també d'un apartat –El comptador de l'aigua- on de manera personalitzada pots calcular la teva petjada hídrica en funció dels teus hàbits d'higiene (aigua que gastes quan et dutxes, et rentes les dents o t'afeites) i dels aliments que acostumes a consumir en els diversos àpats del dia. El resultat que obtinguis el podràs comparar amb el de la resta de paísos del món.
 
L'ACA, compromesa amb el Dia Mundial de l'Aigua
 
L'agència, amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, organitza diverses activitats amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de l'aigua i de fer-ne un consum responsable. Per segon any consecutiu, convoca un concurs a través de la xarxa social Instagram on els ciutadans poden aportar la seva visió personal de l'aigua publicant fotografies amb l'etiqueta #acaWorldWaterDay2017 i fent-se seguidors del perfil de l'ACA a l'esmentada xarxa social. Per a més informació d'aquest premi podeu consultar aquest enllaç.
 
També hi ha previstes altres activitats destinades a conèixer els hàbits de consum d'aigua de la ciutadania mitjançant l'Experiment de l'aigua, una iniciativa interactiva que properament s'anunciarà i que no deixarà indiferent a ningú.