Cercar en aquest blog

2/09/2017

Programació del Carnaval de Móra d’Ebre 2017


DIMECRES 22 DE FEBRER

A les 18 hores a la Biblioteca Comarcal: Carnescoltescontes, hora del conte infantil amb la presència de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Es pot venir disfressat! 

DISSABTE 25 DE FEBRER

A les 18.30 hores a l'avinguda Comarques Catalanes: Concentració de totes les comparses i carrosses.

A les 19 hores: Gran Rua de Carnaval pels carrers: avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire, avinguda Comarques Catalanes, Antoni Asens, Doctor Peris, Bonaire i Princesa fins a la plaça de la Cultura.

Amb l'acompanyament de l'espectacle El Petit Circ; dels Grups de Percussió Lo Golafre de Remolins, Soroll i Prou de Corbera d'Ebre i la Colla de Diables Sheron de Móra d'Ebre; i les Xarangues La Murga de la Fatarella, Tal com Sona de Paüls, Fem Música de Tortosa i l'Escola Municipal de Música i Dansa de Móra d'Ebre.

En arribar a la plaça de la Cultura: Continuem amb la gresca i la disbauxa a la Carpa de Carnaval. Tot seguit, Repartiment de Llonganissa per a tots els participants a la Rua i Sopar popular, on cada comparsa s'haurà de portar el seu sopar.

Durant el sopar i fins altes hores de la matinada, Festa i Música amb Imagina Ràdio. Hi haurà servei de bar.

DIUMENGE 26 DE FEBRER

A les 17.30 hores a la Carpa de Carnaval situada a la plaça de la Cultura: Carnaval infantil, amb l'espectacle Pirates de secà, a càrrec de la companyia d'animació infantil Xip Xap. Repartiment de Coc i Xocolata per a tots els nens i nenes disfressats. 

A les 18.30 hores al Casal de Jubilats: Ball de disfresses i Concurs, obert per a tothom que vulgui participar. Obsequis per totes les disfresses. Organitza: Associació de Jubilats i Pensionistes de Móra d'Ebre.

DIMECRES 1 DE MARÇ

A les 17.30 hores a la plaça de Dalt: Enterrament de la sardina, amb l'espectacle La Mort d'en Carnestoltes. En acabar, Repartiment de Berenar i Entrega de Premis de la Gran Rua de Carnaval 2017.

 

CARROSSES

COMPARSES DE MÉS DE 10 PERSONES

COMPARSES DE 10 O MENYS PERSONES

1r PREMI – 350 €

1r PREMI – 250 €

1r PREMI – 100 €

2n PREMI – 250 €

2n PREMI – 150 €

2n PREMI – 50 €

3r PREMI – 200 €

3r PREMI – 100 €

3r PREMI – 30 €

Les carrosses seran subvencionades amb 50 €.

Inscripcions a la Gran Rua de Carnaval, a les oficines de l'Ajuntament, de 10 a 14 hores, fins al divendres 24 de febrer.

Organitza: Comissió de Festes i Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Móra d'Ebre.

Es prega puntualitat per iniciar la Rua.

L'organització es reserva el dret de poder alterar l'ordre, l'horari i el lloc dels actes en cas que sigui necessari.