3/22/2017

Inauguració de l’exposició Montserrat Roig: cronista d’un temps i d’un país

Aquest proper divendres, 24 de març, a les 19:30 h s'inaugurarà, a la sala polivalent del CI 115 dies de Corbera d'Ebre, l'exposició fotogràfica Montserrat Roig: cronista d'un temps i d'un país produïda pel Memorial Democràtic, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Dones Periodistes.

L'exposició va començar el seu recorregut el novembre de 2016 a la seu barcelonina del Col·legi de Periodistes. D'allí va itinerar a la Biblioteca Montserrat Roig de Martorelles (Vallès Oriental) i ara arribarà a Corbera d'Ebre, on s'estarà fins el 7 de maig.

Amb catorze plafons l'exposició repassa diferents etapes de la vida de l'escriptora i assagista, amb un recull de frases literals acompanyades d'imatges de la seva amiga i reconeguda fotògrafa Pilar Aymerich.

Durant la seva estada l'exposició s'acompanyarà de dues accions complementàries. Una xerrada sobre l'Holocaust a càrrec de l'historiador Ramon Espanyol el dissabte 8 d'abril, i la presentació de l'obra Montserrat Roig: ànima viva a càrrec de la seva autora, Aina Torres, el dissabte 6 de maig.

L'exposició romandrà oberta entre el 24 de març i el 7 de maig, i es podrà visitar en l'horari d'obertura del CI 115 dies, de dimarts a diumenge.