Cercar en aquest blog

4/24/2017

La Secció Local d’ERC-la Ràpita recull més de 700 signatures pel Pacte Nacional pel Referèndum el dia de Sant Jordi

La Secció Local d'Esquerra Republicana de la Ràpita, ahir, Diada de Sant Jordi, va sortir al carrer amb dos objectius: demanar l'opinió i suggeriments a la gent sobre la República que farem i recollir signatures d'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum.
 
El president de la Secció Local, Oriol Clos, ha destacat l'alta participació dels rapitencs a l'hora d'adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum: "en només unes hores, més de 700 persones s'hi han adherit, això ens fa constatar que els nostres conciutadans són molt conscients de la necessitat de donar suport a totes les iniciatives que sorgeixin de defensa de la celebració d'un referèndum d'independència de Catalunya". Clos també ha afirmat que continuaran recollint signatures "fins al darrer dia, perquè com més n'hi hagi més fàcil serà que el referèndum sigui una realitat".
 
D'altra banda, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, que també va signar l'adhesió al Pacte Nacional pel Referèndum, destaca que "la majoria dels ajuntaments catalans donem tot el suport al Govern de Catalunya en l'organització del Referèndum, som conscients que, si cal, haurem de prendre el protagonisme i organitzar-lo. Ens satisfà saber que la resposta de la gent del nostre poble és tan positiva, perquè ens mostren també el suport a les institucions: qualsevol esforç, ara que s'acosta l'hora de la veritat, és benvingut".