Cercar en aquest blog

4/20/2017

L'edició 2017 de la publicació literària 'Tastets' arriba per Sant Jordi

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, han editat per sèptim any consecutiu l'opuscle Tastets 2017.

La publicació d'enguany, de 98 pàgines i amb una tirada de 1.000 exemplars, està dedicada a difondre les obres guanyadores de la fase territorial de les Terres de l'Ebre dels premis Sambori i Especials Òmnium, convocats anualment per Òmnium Cultural i adreçats a estudiants de primària, secundària i educació especial. En total es publiquen 25 narracions signades per autors de diferents poblacions del territori.

L'edició dels Tastets d'enguany es començarà a distribuir coincidint amb la diada de Sant Jordi entre els usuaris i socis de les entitats implicades en la publicació.

Els Tastets es van començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i de divulgar la producció literària dels autors ebrencs entre el gran públic en un dia de consum massiu de llibres i literatura.