Cercar en aquest blog

5/05/2017

IV CURSA DE LES CIGONYES A LA RESERVA NATURAL DE SEBES – FLIX

El proper dissabte dia 13 de maig, a les 17h tindrà lloc a l'entorn de la reserva Natural de Sebes la quarta edició de la Cursa de les Cigonyes. Aquesta prova va sorgir per iniciativa d'un grup d'atletes que venen a entrenar a l'entorn d'aquest espai natural. Coincidint amb el cap de setmana que té lloc la Festa de les Cigonyes, es va decidir fer aquesta prova esportiva que cada any té més participants.

 L'edició d'enguany comptarà com és habitual amb dos proves: 5 Km i 10 Km, que es poden fer tant corrent i competint com caminant per gaudir dels paisatges i l'espectacular entorn de la Reserva durant la primavera. Les inscripcions es poden fer a través del web www.runedia.com fins el proper dimecres. Els trofeus de la prova, tant individuals com per equips són patrocinats per CAIXABANK. Enguany la cursa compta amb un bon nombre de patrocinadors que aporten obsequis en espècie tant per als guanyadors de les diferents modalitats com per als inscrits. Els primers 200 inscrits rebran a més una samarreta exclusiva de la prova.

CURSA SOLIDÀRIA 

De cada inscripció, 2 € es destinaran a causes solidàries. D'una banda per a l'adquisició de productes d'alimentació i neteja infantil per a nadons de famílies necessitades. Aquesta capta es gestiona després a través dels Serveis Socials del Consell Comarcal que en fa entrega a les famílies. Però hi ha un altre motiu que enguany es suma als objectius solidaris. I és que amb la col·laboració de l'atleta de curses d'ultrafons Óscar Griñó, es farà una capta per obtenir fons per a la recerca en la lluita contra el càncer infantil. 

XERRADA PER UNA CAUSA SOLIDÀRIA 

Aquest atleta vindrà precisament el dilluns dia 8 de maig a les 19:30 a la sala de Ca Don Ventura de Flix a fer una xerrada sota el títol "Salut i cames" sobre el seu projecte en col·laboració amb l'hospital Sant Joan de Déu. Ens explicarà la cursa que va fer entre el Cap de Creus i Finisterre per recaptar fons, i la necessitat de continuar per aconseguir uns fons imprescindibles que ajudin a impulsar la recerca sobre el càncer infantil. Per a facilitat la logística, s'ha habilitat una zona per deixar els vehicles vora el Mas del Director, centre d'informació de la Reserva de Sebes i punt de sortida de la prova. Caldrà però arribar abans de les 16:30 per fer la recollida de dorsals i bossa del corredor. Des de les 15 h ja es podran recollir els dorsals a la carpa habilitada davant del Mas del Director. En acabar les proves de 5 Km i 10 Km, i en un circuit marcat al voltant del Mas del Director, es faran les proves per a categories infantils. Un cop finalitzada la cursa s'oferirà un berenar a tots els participants i es farà l'entrega dels premis. Es tracta doncs d'una cursa adreçada a tot tipus de públic, tant el que vol competir com el que vol anar caminant al seu ritme, en un ambient familiar i un entorn espectacular, el de la Reserva Natural de Sebes, a Flix