Cercar en aquest blog

5/18/2017

La Festa del Riu de Móra d'Ebre participa a la Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

La Festa del Riu de Móra d'Ebre participarà enguany a la novena edició de la festa de recreació històrica del Mercat a la Plaça d'Amposta, la qual rememora la vida a la capital del Montsià a la primeria del segle passat.

La festa fluvial de Móra d'Ebre serà present en l'àmbit de la Mostra de Fires i Festes Tradicionals Ebrenques del principi del segle XX del Mercat a la Plaça, amb un estatge al carrer Major d'Amposta. En aquest espai, Móra d'Ebre exposarà diferents elements vinculats a la centenària Festa del Riu de la capital riberenca, un dels certàmens d'arrel fluvial més importants de Catalunya.

La inauguració de l'espai on serà present la festa de Móra d'Ebre tindrà lloc el dissabte dia 20 de maig, a les 11.30 h, al carrer Major d'Amposta. L'espai consistirà en una exposició sobre la Festa del Riu on es desenvoluparan diferents activitats, com ara actuacions de dansa tradicional, el toc de corn marí dels llaguters o degustacions de la beguda dels llaguters, un combinat de suau (cafè i gasosa) i rom negre.