Cercar en aquest blog

6/12/2017

El teatre, eina per mostrar als alumnes d'Ulldecona els consells per a una revetlla segura

Demà dimarts, 13 de juny (10.00 hores), es representarà l'obra de teatre 'A foc lent' davant una vuitantena d'alumnes del CEIP Ramon y Cajal d'Ulldecona, en el marc de la campanya de sensibilització 'Revetlles amb Precaució' que organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior.

L'any passat es va iniciar amb molt bons resultats aquesta nova manera d'apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d'una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L'obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Filomenateatre de Granollers, es representarà demà dimarts, a les 10.00 hores, davant una vuitantena d'alumnes de 5è de primària del CEIP Ramon y Cajal d'Ulldecona. L'obra es farà a la mateixa escola situada a l'avinguda de les Escoles, 4 d'Ulldecona.

A banda de l'obra, un membre de la Policia Local d'Ulldecona explicarà els principals consells d'autoprotecció i els alumnes podran exposar els seus dubtes i preguntes tant al tècnic de Protecció Civil municipal com al tècnic de Protecció Civil de la Generalitat. Finalment, es farà al pati una breu demostració de com manipular la pirotècnia correctament.