Cercar en aquest blog

6/20/2017

La consellera Serret participa a Brussel.les en una jornada sobre producció local d'aliments i accés a la terra

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, participarà demà dimecres, 21 de juny, a la conferència Mobilising land for local food Systems, en el marc de la jornada Access to land in Europe: Learning from the Field, que se celebra a Brussel·les (Rue de la Loi 42). La consellera explicarà l'estratègia del Govern de la Generalitat pel que fa a la promoció de la producció local d'aliments i la venda de proximitat, així com la futura Llei d'Espais Agraris de Catalunya.

Abans de la seva intervenció, a les 10.30 h, la consellera atendrà els mitjans de comunicació.
 
A la tarda, a les 18.30h., la consellera inaugurarà l'exposició "Tossudament. Imatges del procés català", organitzada per la Delegació del Govern davant la UE a l'Espai Catalunya Europa, en què també hi participaran l'eurodiputat Josep Maria Terricabras; el president de la Diputació de Girona, Pere Vila; el representant del Govern de la UE, Amadeu Altafaj; el Director General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Genovès, i els comissaris de l'exposició, Jordi Ribot i Joan Castro.
 
Prèviament, a les 16:30 hores, la consellera es reunirà amb M. Ángeles Benítez Salas, directora general adjunta de la Direcció General d'Agricultura i Desenvolupament Rural de la Comissió Europea.