Cercar en aquest blog

7/11/2017

Actes de l'aniversari de l'inici de la Batalla de l'Ebre al Pinell de Brai

La Comissió Organitzadora dels actes commemoratius de l'aniversari de l'inici de la Batalla de l'Ebre, formada per l'Ajuntament del Pinell de Brai, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE), informa dels actes que es duran a terme el dimarts 25 de juliol als peus del Cup de la Pau, a la Cota 705 de la serra de Pàndols.

Programa de l'acte 

A partir de les 9:30 h i fins a les 10:30 h, s'espera l'arribada dels assistents (supervivents d ela Lleva del Biberó, familiars, simpatitzants i autoritats) a la cota 705 de la serra de Pàndols, en vehicles particulars o autocar.

11.00 h. Benvinguda a càrrec del Sr. Enric Morera, delegat de Premsa de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41.

11:10 h. Ofrena floral al Cub de la Pau.

11.15 h. Missa a càrrec de Mn. Jordi Centelles, de la parròquia de Gandesa.

12.00 h. Parlaments.

13.30 h. Presentació del llibre '3.669 biberons: història de l'Agrupació de Supervivents de la Lleva del Biberó-41', a càrrec deCarme García, directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament i vicepresidenta del Comebe, i de l'autor del llibre, Andreu Caralt, al Restaurant Piqué de Gandesa. 

14.00 h. Dinar de germanor al Restaurant Piqué de Gandesa.

17.30 h. Cloenda dels actes.

El 25 de juliol de 2014, l'Agrupació de Supervivients de la Lleva del Biberó 1941 va donar el relleu en l'organització de l'acte d'homenatge i commemoració a les víctimes i combatents de la Batalla de l'Ebre a l'Ajuntament del Pinell de Brai, el Consell Comarcal de la Terra Alta i el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l'Ebre (COMEBE), les quals han format una Comissió Organitzadora dels actes a celebrar el dia 25 de juliol de cada any.