Cercar en aquest blog

7/18/2017

Les masterclass del Sirga Festival atrauen a les Terres de l’Ebre 9 estudiants de diferents països


Aquesta setmana continuen els concerts i activitats programades al Sirga Festival de Flix. Queden 4 concerts, dos classes magistrals i un taller. Avui s'enceten a l'Escola de  Música les dos masterclasses que s'allargaran fins al dia 22 i que culminaran en un concert conjunt entre professors  i alumnes: una d'Interpretació musical i d'improvisació musical amb l'artista i flautista italiana Alessandra Rambolà i la percussionista Núria Andorrà i una altra d'Interpretació musical i d'improvisació musical amb "The Third Guy", amb Primoz Sukic a la guitarra elèctrica i Ruben Martinez Orio a la percussió. Aquestes dos classes magistrals han portat fins a Flix un total de 9 estudiants de diferents països com els Estats Units, Alemanya, Japó, Espanya i Itàlia. El director del certamen, Joan Bagés, ha destacat aquestes classes perquè "compleixen dos funcions importants:  crea una xarxa artística entre músics de diversos països i internacionalitza encara més el nostre festival i el nostre territori".

També apropa el festival a més gent del territori el taller de Dj's amb Juan Queija, que tindrà lloc del 20 al 22 de Juliol, a la Sala Polivalent de la Unió Social de Flix. S'hi aprendrà a mesclar i punxar música Dance, Techno, House i Experimental, entre altres

Pel que fa als concerts que resten aquesta setmana central del festival són:

- 19 de Juliol, a les 22:30, a la Plaça dels Peixos. Concert amb obres electròniques i vídeo: Angel Faraldo, Edgar Barroso, Gary Berger, Helga Arias Parra, Medin Peiron, Xavier Gelabert.

- 20 de Juliol, a les 22:30, al refugi Antiaeri. Concert de música electroacústica de Ivan Ferrer-Orozco.

- 22 de Juliol, a les 19:30  hores, a  Plaça de la Música. Concert de guitarra elèctrica i percussió. Ruben Martinez Orio i Primoz Sucik.

- 22 de Juliol, a les 23:00, a la Plaça Major. Concert de la flautista italiana Alessandra Rambolà i la percussionista Núria Andorrà, amb els alumnes del taller d'Interpretació musical i d'improvisació musical.