Cercar en aquest blog

7/06/2017

Ribera d’Ebre Viva forma 16 ajudants de cuina i rebosteria per facilitar-los la incorporació al mercat laboral

 Reorientar el seu futur professional, formar-se per tenir nous coneixements i aprenentatges, reactivar-se per trobar una feina i sortir de l'atur... Aquests són els principals motius que han portat a 16 veïns de la Ribera d'Ebre a fer el Curs d'Ajudant de Cuina i Rebosteria, una de les tres propostes formatives per a persones en recerca activa de feina que s'organitzen aquest any 2017 dins el projecte Ribera d'Ebre Viva. Els participants han estat majoritàriament majors de 45 anys, homes (un 66%) i en més de la meitat dels casos no tenien formació prèvia en el sector de la restauració, amb la qual cosa per a molts ha estat una aposta personal per fer un canvi de perfil professional. Així, doncs, aquests cursos, que es programen en funció de les demandes dels empresaris de la comarca, representen una sortida, passant per la formació, per a persones en recerca de feina a la Ribera, com és el cas de l'Agustí Allende que afirma que "gràcies al curs m'he sentit actiu i m'ha servit per marcar-me un futur a l'hostaleria, després de més de 5 anys sense treballar ni formar-me".