Cercar en aquest blog

7/27/2017

Ribera Produccions estrena noves instal·lacions a Móra la Nova

Després de molt de temps, Ribera Produccions vol millorar el seu aspecte audiovisual. És per aquest motiu que ha estrenat instal·lacions. El nou espai on s'ubica la productora li permet treure més profit a l'espai que tenia fins ara. A part de noves oficines, els nous estudis de televisió de Ribera Produccions tindran una gran capacitat i es convertiran en espais polivalents. El plató més gran es de gairebé 100 metres quadrats, un espai més que suficient per realitzar programes d'entreteniment i continguts informatius o publicitat tenint en compte que pot acollir una trentena de persones de públic.  

A part, però, just al costat hi ha un altre plató de 30 metres quadrats per programes més informatius que també utilitzarà la televisió de referència al territori, Canal Terres de l'Ebre, per fer connexions informatives de la Ribera d'Ebre.

El director general de Ribera Produccions, Roger Font a mostrat la seva gratitud pel projecte: "Crec que és una aposta de futur i que era el moment ideal de fer el pas endavant. Tenim diferents projectes entre les mans i ens restava tenir unes instal·lacions amb condicions per tirar endavant moltes idees que estaven sobre paper. A partir d'ara s'obre una porta de noves oportunitats i de noves possibilitats, no tan sols en quan al format del plató sinó també a la incorporació de nous aparells per equipar aquest estudi en la tecnologia més novedosa." 

Per fer realitat aquest plató, Ribera Produccions a comptat amb la col·laboració de Pere Joan, el mestre fuster de Móra d'Ebre que a fet tota la instal·lació logística en quan als dos nous platós. El disseny d'aquests dos espais els a fet el mateix director general, Roger Font, mentre que tota la instal·lació tècnica a anat a càrrec dels mateixos tècnics de la productora (Ivan Escoda, Iris Passanau i Idoya Pujol).

Ara fa uns mesos, Ribera Produccions va caviar d'imatge amb la finalitat d'agafar un fil i una línia adaptada als canvis que s'han aplicat recentment.

LA INAUGURACIÓ

La inauguració de les instal·lacions de Ribera Produccions va anar a càrrec de la regidora de cultura de l'Ajuntament de Móra la Nova, Eva Vallespí i l'actual director de Ràdio Móra la Nova, Francesc Sanahuja. Durant el decurs de l'acte, van intervenir als parlaments el director de la productora, Roger Font, el sost director Jaume Vives i els mateixos convidats a la inauguració, Eva i Francesc.