Cercar en aquest blog

7/17/2017

Ribera Produccions estrenarà estudis aquest dissabte

Ribera Produccions estrenarà estudis aquest dissabte a les 18.00h després de gairebé un any de reformes i rehabilitació de l'espai per tirar endavant un dels projectes més esperats. Més d'una desena d'empreses i diferents institucions públiques han fet possible que el concepte de paper que tenia en ment la junta directiva de la productora pogués tirar endavant.

La inauguració serà a la nova seu de Ribera Produccions, a l'av/ Lluis Companys Nº 68 de Móra la Nova. L'encarregat de tallar la cinta serà Ferran Roca i Campos, l'actual tècnic de cultura de Móra d'Ebre i també professional del món de l'espectacle.

Els nous platós i oficines, d'un total de 250 metres quadrats, estan distribuïts amb l'estratègia per produir continguts audiovisuals de manera simultània i també conten amb la tecnologia més avançada per llençar freqüència en directe a través d'internet i televisió. Un plató polivalent de 100 metres quadrats servirà per desenvolupar un dels projectes principals, el programa l'Ebre Night Show, una producció de Ribera Produccions amb Canal Terres de l'Ebre que consistirà en entreteniment i distracció i que s'emetrà a partir de l'octubre.

Els estudis compten també amb un altre estudi annex que servirà per telepromocions, debat i entrevistes informals. A més, també hi haurà unes oficines al darrera dels estudis i que té una capacitat de quatre taules per tenir quatre persones treballant alhora.