Cercar en aquest blog

7/05/2017

Una vintena de participants a un taller internacional d'arquitectura visiten avui la comarca de la Terra Alta

En el marc del conveni signat entre el Consell Comarcal de la Terra Alta i la Universitat Politècnica de Catalunya per a la realització d'un taller internacional Arquithectural Innovation-Inverted Urbanism a la comarca, ha tingut lloc avui la visita d'una vintena de participants procedents d'EUA, Equador, Itàlia, Ucraïna i la resta de l'Estat espanyol amb un professor de Chicago, per tal de conèixer de primera ma la realitat de la comarca de la Terra Alta.

En primer lloc, s'ha visitat el Poble Vell de Corbera d'Ebre, on s'han donat a conèixer les particularitats d'aquest indret històric de la comarca i on els assistents han fet una visita a l'església de sant Pere i a la V Biennal d'Art que s'hi troba exposada. Tot seguit hi ha hagut una visita Celler Cooperatiu de Gandesa, obra modernista de Cèsar Martinell, espai que ha despertat un elevat interès per les característiques constructives pròpies de l'edifici. Ala tarda, l'expedició s'ha traslladat a la Fatarella, on s'ha visitat la seu de la Fundació El Solà.

La cloenda d'aquest taller tindrà lloc el proper 14 de juliol al pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. També està previst que en els mesos de juliol i octubre es faci la presentació dels treballs realitzats al Consell Comarcal de la Terra Alta.