Cercar en aquest blog

8/03/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix als ajuntaments xerrades formatives sobre com actuar davant les agressions sexistes en festes populars

El Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix als ajuntaments de la comarca unes xerrades formatives sobre com actuar davant les agressions sexistes i discriminatòries en les festes populars. Aquesta formació, adreçada especialment a aquelles persones involucrades en l'organització de les festes populars, vol donar resposta a les actituds sexistes i discriminatòries que es puguin produir en el marc de la celebració dels actes festius. L'objectiu és aconseguir que els espais festius al Baix Ebre siguin igualitaris, inclusius, respectuosos i sense violència amb la implicació de tota la ciutadania.

Una de les primeres xerrades formatives previstes tindrà lloc a Deltebre, on el seu Ajuntament, conjuntament amb tot un seguit de representants d'associacions i col·lectius, està treballant en l'elaboració d'un protocol contra les agressions i actituds masclistes que vol aplicar durant les Festes Majors, que tindran lloc aquest mes d'agost.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha remarcat que "és tant important conscienciar la ciutadania sobre la importància d'eradicar les agressions o discriminacions sexistes dels actes festius com saber actuar en cas que s'hi produeixin, i en aquest aspecte la formació és clau".