Cercar en aquest blog

8/04/2017

Móra la Nova entra en plena Festa Major des d’avui i fins dilluns


Després d'una setmana farcida d'actes festius preludi de la Festa Major, aquest cap de setmana Móra la Nova celebrarà pròpiament la seva Festa Major 2017, que durarà fins al dilluns 7 d'agost. Les festes populars comencen avui amb la proclamació de la pubilla, dames, hereus i fadrins del 2017 i el pregó d'aquest mateix divendres. Avui a la nit hi haurà la Festa Jove amb Ràdio Dj's Tour '17, dissabte la tradicional festa del riu, que arriba als 25 anys, i diumenge a la nit les tradicionals nits blanques on tots els quintos desfilaran acompanyats dels seus pares i mares fins al poliesportiu. La novetat més destacada d'enguany és la degustació d'una truita gegant elaborada en directe.

Altres cites de Festa Major que no es poden perdre

Durant el cap de setmana i fins dilluns des de les 19.00h i fins les 21.00h també restarà oberta l'exposició de l'Escola d'Arts i Disseny "Cooperacions a l'edifici de la cooperativa" i l'exposició dels 125 anys de la línia ferroviària del tram entre Móra la Nova i Faió al museu del ferrocarril. El concert de Joan Rovira Band serà, també, un dels actes destacats d'aquesta celebració i que es realitzarà el dissabte a les 20.30h al Carrer Major.

El castell de focs artificials que tancarà les festes d'estiu de Móra la Nova aquest 2017 serà el dilluns 7 d'agost a les 23.30h i es podrà veure i sentir des de qualsevol indret del municipi.