Cercar en aquest blog

6/20/2007

L'IES TERRA ALTA DE GANDESA OBTÉ EL SEGON PREMI DEL CONCURS "SONS I CANÇONS"

El Palau de la Música Catalana, va celebrar el 17 de juny a la tarda, la final del concurs "Sons i Cançons” que organitza Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, en el marc de la Campanya "el país a l'escola".

L'IES TERRA ALTA de Gandesa (en la categoria de joves de 13 a 18 anys) va obtenir el segon premi. La final va comptar amb la presència de la senyor Pere Bové, vicepresident del Consell Comarcal de la Terra Alta.

L’acte va aplegar més de 700 infants i joves de 15 grups de diferents escoles de tot Catalunya que han aconseguit arribar a la final. En total es van presentar 372 corals d'escoles d'arreu de Catalunya. Les escoles finalistes eren:


Bloc II. Nens i nenes de 9 a 12 anys.

Institució Montserrat de Barcelona

Escola Vedruna de Tona – Gràcia de Barcelona

Centre Educatiu Montclar de Jorba

CEIP Sant Pau de Figueres

Escola El Cim de Terrassa



Bloc I. Nens i nenes de 3 a 8 anys.


Escola Sant Gervasi de Mollet del Vallès

CEIP Pau Casal d’El Vendrell

CEIP Parc del Guinardó de Barcelona

Escola Vedruna - Gràcia de Barcelona



Bloc III. Joves de 13 a 18 anys.


Col.legi Mare de Déu del Roser de Barcelona

IES Terres de Ponent de Mollerusa

IES Josep Lladonosa de Lleida

Escola El Cim de Terrassa

IES Terra Alta de Gandesa

IES Ramon Muntaner de Figueres


Amb el Palau de la Música ple de gom a gom, el concurs va finalitzar amb la interpretació de danses populars catalanes a càrrec dels alumnes del CEIP Puig i Gairalt de l’Hospitalet del Llobregat, el lliurament dels premis als guanyadors i la interpretació conjunta de l'himne Els Segadors.

Acció Escolar del Congrés de Cultura Catalana, organitza des de l’any 1978 la Campanya “el país a l’escola” amb l’objectiu d’estimular els infants i joves en el coneixement de la història, la cultura i les tradicions catalanes per mitjà d’activitats educatives i vivencials de caire participatiu.