Com en les passades edicions, la jornada va obtenir bons resultats donada la gran assistència de públic que hi va haver, els assitents van poder degustar totes les receptes elaborades amb baldana d’arròs. Cafes & Pizza, van repartir degustacions de pizza elaborada amb baldana d’arròs, i també va incloure la baldana d’arròs sense sang al seu repertori de pizzes. La Carnisseria del Paulo va oferir les degustacions de la típica baldana d’arròs de les Terres de l’Ebre i també de la baldana d’arròs sense sang exclusiva de la seva carnisseria, els assitents també van poder degustar els canalons i la lassanya de baldana d’arròs, en aquesta edició un dels participants nous va ser el Supermercat SUMA, amb els pinxos de baldana, pizzes i altres plats com a producte principal la baldana. Carboniques Tavo va ser l’encargat de subministrar refrescos als assitents. I per finalitzar la jornada, el grup d’havaneres “Mariners de Terra Endins” es van encarregar d’animar a tots els assitents.
Una de les novetats d’aquest any va ser el nou emplaçament de la jornada, que enguany va tenir lloc a l’entorn de la Torre de Camarles on els assitents van poder visitar la Torre per dintre.
Donat l’èxit d’aquesta edició, des de la Regidoría de Turisme de Camarles ja s’està treballant i planificant la propera jornada que s’ha de celebrar l’any que ve.