Cercar en aquest blog

9/12/2007

La coordinació territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds d’Art Jove fins al 5 d’octubre

La Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, mitjançant la seva coordinació territorial a les Terres de l’Ebre, convoca una nova edició del concurs Art Jove adreçada a joves residents en aquesta demarcació, menors de 30 anys.

Els projectes artístics es poden presentar fins al proper 5 d’octubre en qualsevol modalitat i temàtica. El premi consisteix en una dotació econòmica de 500 euros a càrrec de Caixa Tarragona, i la possibilitat d’exposar a les Terres de l’Ebre i a Barcelona. Així mateix, i juntament amb la resta d’obres finalistes, s’organitzarà una exposició col·lectiva a la demarcació i s’editarà un catàleg digital.

Art Jove a les Terres de l’Ebre és una iniciativa de la Secretaria de Joventut per tal de fomentar la creació i difusió artística de joves d’entre 18 i 30 anys del territori. L’objectiu de la proposta és ajudar els artistes de qualsevol tipus de modalitat i tendència artística a professionalitzar-se.

Els interessats poden trobar més informació al web de la Secretaria (www.gencat.cat/joventut) i a les seves coordinacions territorials.