Cercar en aquest blog

9/05/2007

L’Ajuntament de Tortosa presenta la nova programació d’activitats esportives

L’Ajuntament de Tortosa ha presentat avui la programació de les activitats esportives municipal per l’any 2007/2008, on ressalten algunes novetats com el servei de manteniment i condicionament físic per a grans i menuts que es realitzarà al nou pavelló firal de Remolins. L’activitat està adreçada d’una banda a nens i nenes de 4 a 7 anys per tal de desenvolupar psicomotricitat i la iniciació física i esport. Es farà de dilluns a dijous, de 17.30 a 18.30 hores, a partir de l’1 d’octubre i el preu és de 17,59 euros mensuals. Paral·lelament, hi haurà una proposta d’activitat de manteniment i condicionament físic amb esteps, aeròbic, tonificació, musculació, estiraments, etc. En aquest cas, l’Ajuntament de Tortosa ofereix una oferta combinada amb preu especial per a pares o acompanyants dels nens ( 8,54 euros mensuals) i el preu per a usuaris particulars és de 15,91 euros mensuals. El regidor d’Esports, Pere Panisello, s’ha mostrat convençut que aquesta nova oferta incrementarà l’activitat esportiva a Tortosa. ‘Ens hem adonat que hi havia una franja d’edat d’entre 4 i 7 anys que no gaudia d’oferta esportiva i per això pensem que aquesta proposta pot tenir bona acollida no sols entre els més menuts sinó també entre els pares o acompanyants’. Panisello creu també que el nou pavelló firal de Remolins, malgrat que hi ha mancances a resoldre per poder desenvolupar-hi algunes activitats, servirà per descongestionar l’activitat de l’estadi municipal de Ferreries, que actualment l’utilitzen entorn al miler de persones diàries.
D’altra banda, un altra de les novetats d’enguany, és la programació d’una activitat d’spinning al gimnàs del pavelló de Ferreries 1 o 2 dies a la setmana com a oferta combinada amb l’activitat de gimnàs municipal que inclou classes d’aeròbic, esteps, tonificació, manteniment, circuit training, etc. El gimnàs municipal obre de dilluns a divendres al pavelló esportiu de Ferreries en els següents horaris: 09.15h, 15.30h, 18.30h, 19.30h, i 20.30h. El preu és de 21,10 euros mensuals.
15 dies gratuïts de piscina municipal
L’oferta esportiva de l’Ajuntament de Tortosa es completa amb els cursos aquàtics a la piscina municipal climatitzada destinats a adults, gent gran i petits a partir de 3 anys. El preu és de 17,59 euros i enguany, com a promoció especial, tots els abonats de la piscina, és a dir, aquells que s’han inscrit a un curs, gaudiran del servei de piscina gratuït durant 15 dies (del 17 al 30 de setembre quan comencen els cursos).
Finalment, l’Ajuntament compta també amb dues escoles d’iniciació esportiva: l’escola municipal de gimnàstica rítmica esportiva i l’escola municipal de judo. El preu d’aquestes escoles és de 17,59 euros. A més, també hi ha un programa d’activitats físiques a barris i pedanies del municipi en horaris convinguts, dos o tres dies per setmana.