Cercar en aquest blog

4/04/2008

Jornada de Formació Professional a les Terres de l’Ebre

El subdirector general de Planificació i Organització Professional, Joan Lluís Espinós, i el subdirector general de Programes i Recursos, Xavier Farriols, amb la directora dels Serveis Territorials d’Educació, Marian Rojas, inauguraran aquest dilluns, 7 d’abril, la jornada sobre Formació Professional a les Terres de l’Ebre.

La sessió tindrà lloc aquest dilluns, 7 d’abril, a les 16.30h, a la seu dels Serveis Territorials d’Educació i va adreçada a professorat d'FP dels centres educatius del territori; tutors de 3r. i 4t. d'ESO; psicopedagogs dels centres; professionals dels EAPs (Equips d'Assessorament Pedagògic); a més a més d’empreses del territori, a través de l'Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre, les Comissió Territorials d'FP (Departament, empresaris i sindicats) i els regidors/res d'Ensenyament i de Dinamització Econòmica.

La jornada inclou dues sessions: en la primera sobre La nova Formació Professionals es presentarà l’Estudi d’inserció laboral de cicles formatius a les Terres de l’Ebre, i la segona, farà referència als Programes Internacionals, en el marc del programa Leonardo da Vinci.